Gå videre til innholdet

Vårsalg - Opp til 70% Rabatt!

  Personvernregler

  Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra Curaeno.com.
  Personopplysninger vi samler inn:
  Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og eventuelle informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".
  Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
  - "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din, og som ofte inneholder en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, se http://www.allaboutcookies.org.
  - "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data som IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/avslutningssider og dato-/tidsstempler.
  - "Sporingsbilder", "tagger" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
  Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".
  Når vi snakker om "personopplysninger" i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.
  Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
  Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne med frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
  - Kommunisere med deg;
  - Undersøke bestillingene våre for potensiell risiko eller svindel; og
  - Når det er i samsvar med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.
  Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å undersøke potensielle risikoer og svindel (særlig IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).
  Deling av personopplysningene dine
  Vi deler personopplysningene dine med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke personopplysningene dine, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  Til slutt kan vi også dele personopplysningene dine for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å beskytte rettighetene våre på annen måte.
  Atferdsbasert annonsering
  Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke informasjonssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Du kan velge bort målrettet reklame ved å bruke lenkene nedenfor:
  - Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  I tillegg kan du reservere deg mot noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliance's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.
  Ikke sporing
  Vær oppmerksom på at vi ikke endrer praksis for innsamling og bruk av data på nettstedet vårt når vi ser et sporingssignal fra nettleseren din.
  Dine rettigheter
  Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg, og til å be om at personopplysningene dine blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.
  Hvis du er bosatt i Europa, gjør vi i tillegg oppmerksom på at vi behandler opplysningene dine for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet) eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser som nevnt ovenfor. I tillegg gjør vi oppmerksom på at opplysningene dine vil bli overført utenfor Europa, blant annet til Canada og USA.
  Lagring av opplysninger
  Når du legger inn en bestilling via nettstedet, lagrer vi bestillingsinformasjonen din i våre arkiver med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.
  Endringer
  Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske årsaker.
  Nettstedet er ikke beregnet på personer under 18 år.
  Hvordan kontakte oss
  For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å sende inn en klage, kan du kontakte oss via e-post på kontakt@curaeno.com eller per post ved hjelp av informasjonen nedenfor.